Yine Şampiyon Hep Şampiyon


5 NİSAN- 17 MAYIS 2009 tarihleri arasında yapılan 3. Geleneksel Doğanşarspor Halı Saha Futbol Turnuvasında, İÇDERE takımını finalde 3-2 yenen , ÇATPINAR takımı üst üste 3. defa ŞAMPİYON oldu. Çatpınar Derneğini başta yönetim kurulu olmak üzere tüm sporcularını başarılarından dolayı kutlarım.
Finalde kaybeden ve turnuva 2’incisi olan İÇDERE takımını da başta yönetim kurulu olmak üzere tüm sporcularını başarılarından dolayı kutlarım.
3-4’ üncülük müsabakasında BOYALI takımını 7-6 yenen DARIKOL takımı turnuva 3’üncüsü- BOYALI takımı turnuva 4’üncüsü olmuştur. Her iki takımımızı başta dernek yönetim kurulları olmak üzere, tüm sporcularını kutlarım.
Turnuvalar süresince bizlere destek olan, yardımlarını esirgemeyen ve ödül törenimize iştirak edip, bizlere her zaman manevi güç veren başta Sivasspor 2. Başkanı Mustafa SÜS olmak üzere, Doğanşar Belediye Başkanı Halil BALIK ve diğer tüm dernek yönetimlerine, ismini tek tek sayamayacağımız tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum.
Bu sene turnuvaya iştirak etmemesine rağmen, bizleri yalnız bırakmayan diğer derneklerimize de teşekkürlerimi sunuyorum .
HOŞ BİR SEDA, HATIRLANABİLİR ANILAR BIRAKABİLDİYSEK NE MUTLU BİZLERE.
Nuri ÇIĞRIKÇIDoğanşarspor Futbol Şube Sorumlusu

Çatpınar Köyü Futbol Takımı(2007)

Çatpınar Köyü Futbol Takımı(2007)

1.Doğanşar Turnuvası (2007)

Grup Maçları
Çatpınar 3 - 1 Okçulu
Çatpınar12 - 2 Yavşancık
Çatpınar 6 - 3 Karkın
Çatpınar 3 - 4 Doğanşar

Çeyrek Final
Çatpınar 5 - 1 Kabaçam
Yarı Final
Çatpınar 4 - 1 İçdere
Final
Çatpınar 6 - 4 Boyalı

Turnuva Tablosu

  • 1.Çatpınar
  • 2:Boyalı
  • 3.Başekin
  • 4.İçdere

Doğanşar Köyleri Turnuvası

Doğanşar Spor Kulübünün düzenlediği 1.Halı Saha Futbol Turnuvasında Çatpınar Şampiyon Oldu.Turnuvanın final maçında Boyalı köyü ile karşılaşan Çatpınar normal süresi 4-4 biten maçta uzatmanın 2.devresinde bulduğu iki golle maçı 6-4 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.