Eskiköy Dernek Sitesinden Alıntı

Eskiköy ile son Şampiyon Çatpınar2 arasında oynanan liderlik mücadelesinde 4-3 galip geldik. Maça iyi başlayan takımımız yenilmez denilen son Şampiyon karşısında Ömer Karaçam'ın bulduğu golle 1-0 öne geçtik.Rakibimiz uzaktan şutlarla gol aramaya başladı fakat kalecimiz Oğuz Katar kalesinde devleşerek geçit vermedi.Sonra Ömer Karaçam golcülüğünü göstererek farkı 2 ye çıkardı 2-0.Skor karşısında şokta olan rakibimiz çaresizce yüklenmeye başladı fakat Ömer Karaçam hat-rick yaparak tekrar sahneye çıktı 3-0 ve ilk yarı bitti.Yenilmez denilen rakip şoktaydı ve yenilgiyi tatmalarına sadece 2. yarı vardı.2. yarıya hızlı başlayan son Şampiyon farkı 2 ye indirdi 3-1.Umutlanan rakibimizi yine Ömer Karaçam güzel çalımlarıyla ve şutuyla durumu 4-1 yaptı, şova devam dedi.Maçın sonlarına gelindiğinde skorun rahatlığından olsa gerek savunmamız konsantre bozukluğu yaşadı ve peşpeşe kalemizde 2 gol gördük 4-3.Fakat son Şampiyon'a bu goller yetmedi ve yenilgisiz Şampiyonu dağıttık.Yenilgiyi ilk tatmalarından olsa gerek maç sonu ufak çaplı tartışma yaşandı fakat büyümeden önlendi.Takımızın aldığı bu galibiyet herkesi şaşkına çevirdi.Turnuva ilk kez katılmamıza rağmen son Şampiyonu yenerek namağlup ünvanlarını ellerinden alarak yolumuza namağlup lider olarar devam ediyoruz. Çatpınar2 takımının geçen yıl Şampiyon olmasının sebebi Eskiköy'ümüzün geçen yıl turnuvaya katılmama nedeni gözler önüne geldi.
Yorum Sizlerin.....................................
1-Biz yenilmez değiliz zira sporun içinde yenmekte var yenilmekte
2-Maçtan sonra tartışma yaşanmadı belki seyirciler arasında olduysa oldu
3-Çatpınar olarak ilk katılımda şampiyonluk tadı bize mahsus
4-Eskiköy elendiğine göre yolumuz açık

Sayfanın en altında geçen sene oynadığımız maçlar ve final maçının yorumu var.Biz kimseyi dağıtmadık parçalamadık ve ezmedik.Sadece bir spor müsabakası yaptık yendik veya yenildik.Gerisi boş

Yorum Ekle

Çatpınar Köyü Futbol Takımı(2007)

Çatpınar Köyü Futbol Takımı(2007)

1.Doğanşar Turnuvası (2007)

Grup Maçları
Çatpınar 3 - 1 Okçulu
Çatpınar12 - 2 Yavşancık
Çatpınar 6 - 3 Karkın
Çatpınar 3 - 4 Doğanşar

Çeyrek Final
Çatpınar 5 - 1 Kabaçam
Yarı Final
Çatpınar 4 - 1 İçdere
Final
Çatpınar 6 - 4 Boyalı

Turnuva Tablosu

  • 1.Çatpınar
  • 2:Boyalı
  • 3.Başekin
  • 4.İçdere

Doğanşar Köyleri Turnuvası

Doğanşar Spor Kulübünün düzenlediği 1.Halı Saha Futbol Turnuvasında Çatpınar Şampiyon Oldu.Turnuvanın final maçında Boyalı köyü ile karşılaşan Çatpınar normal süresi 4-4 biten maçta uzatmanın 2.devresinde bulduğu iki golle maçı 6-4 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.